Registrierungskioske und Smart Appointment für Treant Zorggroep

Bij Treant Zorggroep zijn drie nieuwe selfservicezuilen opgeleverd en uitgebreid met Smart Appointment.

Vorige week hebben wij een cheque mogen uitreiken aan Treant Zorggroep ten behoeve van de langdurige samenwerking met Logis.P. Een aantal maanden eerder zijn drie nieuwe selfservicezuilen opgeleverd en uitgebreid met Smart Appointment. 

 

Eine langfristige Zusammenarbeit

Al ruim tien jaar maakt Treant Zorggroep gebruik van de diensten van Logis.P. Er was tot voor kort enkel een baliesysteem aanwezig, waarbij de patiëntgegevens eenvoudig kunnen worden geregistreerd. Middels een ID-scanner kan alle benodigde informatie worden uitgelezen en dient dit niet meer handmatig ingevuld te worden.  

 

Der nächste Schritt: Self-Service

Vanaf nu is het voor patiënten, die voor bloedafname naar een van de drie ziekenhuislocaties komen, mogelijk zelf bij een aanmeldzuil te registreren. Hierdoor hoeft er niet meer aan een balie gewacht te worden, maar wordt de patiënt direct aangemeld en kan er plaats worden genomen in de wachtruimte. Om de prioritering aan te kunnen passen tussen de diverse afspraaktypes, is er wachtrijmanagement toegevoegd. Hiermee kunnen bepaalde afspraaktypes voorrang krijgen. Indien andere afdelingen van het ziekenhuis ook met de oplossingen van Logis.P gaan werken, kan wachtrijmanagement ook ervoor zorgen dat patiënten met vervolgafspraken eerder aan de beurt zijn om op tijd bij de volgende afspraak te kunnen verschijnen. 

 

Wartezimmerverwaltung durch Smart Appointment

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden patiënten nu vooral naar prikstations buiten de ziekenhuislocaties verwezen. Dit om ervoor te zorgen dat het in de ziekenhuizen niet te druk wordt. Om de dienstverlening in de ziekenhuizen weer uit te breiden, maar overvolle wachtkamers te voorkomen, is door Treant de wens geuit om bloedprikken zo veel mogelijk op afspraak te laten plaatsvinden. Om spreiding van de bezoekersstroom te realiseren naast patiënten, die vanuit de polikliniek naar de Klinisch Chemisch Laboratorium (KCL) komen. Dit houdt in dat patiënten, die zijn doorverwezen om bloed te laten prikken hiervoor een afspraak moeten plannen. Een afspraak kan gemaakt worden middels Smart Appointment. Nadat een patiënt is doorverwezen vanuit bijvoorbeeld de huisarts, ontvangt hij of zij een SMS of e-mail. Hierin staat het verzoek om een afspraak te plannen bij een priklocatie. In het bericht zit de URL waarin de patiënt direct naar de juiste webpagina wordt geleid om een afspraak te maken. 

 

Inmiddels zijn de aanmeldzuilen en het Smart Appointment platform ruim drie maanden in gebruik. In deze tijd zijn er al meer dan 5.500 afspraken gemaakt door gebruik van het nieuwe systeem. 

 

Sind Sie neugierig, wie unsere Lösungen auch Ihrem Unternehmen helfen können, den Besucherstrom zu managen? Bitte kontaktieren Sie uns. 

Mehr Nachrichten

Sie möchten mehr erfahren?

Möchten Sie herausfinden, was unsere Lösungen für Ihr Unternehmen leisten können? Hinterlassen Sie Ihre Daten und unser Fachpersonal nimmt Kontakt mit Ihnen auf.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

U vindt een kopie van uw ingezonden gegevens in uw e-mail.

 

Team Logis.P