Benutzerbereich

Themabijeenkomst:
Routen- und Wartezimmerplanung

Wij vinden het belangrijk dat onze oplossingen zo goed mogelijk aansluiten op de wensen van gebruikers in de praktijk. Een van de manieren waarop we informatie verkrijgen, is via het Logis.P Gebruikerspanel. Dit vormt het platform waarin gebruikers kunnen meedenken over- en input geven aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de Logis.P oplossingen.

In gerichte thema sessies worden specifieke onderwerpen besproken en wordt met gebruikers en deskundigen gediscussieerd over relevante ontwikkelingen en gewenste (nieuwe) functionaliteiten. Ook is er een LinkedIn groep voor het gebruikerspanel, waarin onderling informatie kan worden uitgewisseld. Klanten die interesse hebben om deel te nemen aan het gebruikerspanel kunnen zich hiervoor aanmelden via het e-mailadres: gebruikerspanel@logisp.com

Thema bijeenkomst Wachtkamerplanning / Wachtruimte routering 

Tijdens de bijeenkomst van donderdag 11 februari j.l. stond het thema “Wachtkamerplanning” centraal.

Efficiënte wachtkamerplanning vormt een belangrijk onderdeel bij het optimaliseren van het patiënt logistieke proces. Hoe weet een patiënt waar hij naar toe moet voor een afspraak en in welke wachtgebied hij of zij plaats kan nemen? Waar komt die informatie vandaan; altijd uit het ZIS- of agendasysteem, of zijn er betere opties? En hoe zorg je daarbij voor flexibiliteit om uitzonderingen en wijzigingen te faciliteren, bijvoorbeeld i.v.m. COVID-19 of nieuwe werkvormen als carrousels die om een patiënt georganiseerd worden?

Universe platform
Binnen het nieuwe Logis.P Universe platform is een functionaliteit voorzien om (dynamische) wachtkamerplanning te ondersteunen. Tijdens de sessie met het gebruikerspanel werden de mogelijkheden getoond en waren gebruikers in de gelegenheid om praktijkervaringen en wensen met betrekking tot de wachtkamerplanning te delen. Met deze input kunnen de functionaliteiten in nieuwe releases nog beter worden afgestemd op de uitdagingen in de gebruikspraktijk.

De discussie rondom de best passende naam van deze toepassing was ook interessant. Uiteindelijk werd door de gebruikers de naam “Wachtruimte routering” verkozen als meest geschikte. Aan alle deelnemende klanten: Dank voor jullie waardevolle input en graag tot de volgende bijeenkomst!

Mehr Nachrichten

Sie möchten mehr erfahren?

Möchten Sie herausfinden, was unsere Lösungen für Ihr Unternehmen leisten können? Hinterlassen Sie Ihre Daten und unser Fachpersonal nimmt Kontakt mit Ihnen auf.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

U vindt een kopie van uw ingezonden gegevens in uw e-mail.

 

Team Logis.P