Webinar: Informationsversorgung der Patienten in der Notaufnahme (Nur auf Niederländisch verfügbar)


Bekijk opname van het webinar: Klik hier

Minder stress door

betere informatievoorziening

aan patiënten op de SEH

De onzekerheid van patiënten over de wachttijd en het verloop van hun SEH bezoek is voor veel spoed eisende hulp afdelingen een herkenbaar probleem. Dit kan gepaard gaan met onbegrip, stress en in sommige gevallen zelfs agressie richting de zorgverleners.
Logis.P heeft in een studie geïnventariseerd hoe de informatievoorziening op de SEH geoptimaliseerd kan worden. Centrale vraag in deze studie was te onderzoeken hoe patiënten op de spoed beter geïnformeerd kunnen worden over de werking van de SEH, hun verwachtte wachttijd en lopende onderzoeken.

De uitkomsten van de studie zijn door Logis.P verwerkt in een speciale module die erop gericht is om patiënten op de SEH optimaal te informeren.
Deze module omvat verschillende componenten en bestaat uit o.a. uit narrowcasting schermen, een online webapplicatie (die patiënten via hun mobile device kunnen raadplegen) en informatiezuilen die patiënten kunnen informeren over de wachttijden, triagekleur, status van lopende onderzoeken en informatie over de werkwijze op de SEH.

Tijdens het webinar maakt u onder andere kennis met:

  • Onderzoeksresultaten onderzoek ‘Betere informatievoorziening aan patiënten op de SEH’
  • Functionaliteiten van de SEH module, waaronder drukte dashboard, informatie animatie en ‘Personal Visit Page’
  • Automatische drukte berekening volgens NEDOC-score als onderdeel van de SEH module.

Het webinar is interessant voor teamleiders, verpleegkundigen en coördinatoren van de spoedeisende hulp en stafadviseurs en informatiemanagers van het cluster acuut. De toepassing kan ingezet worden in combinatie met vrijwel alle ZIS/EPD systemen, ongeacht of u al gebruik maakt van andere Logis.P toepassingen.
U kunt de opname van dit webinar -alleen of samen met collega’s- eenvoudig en comfortabel volgen vanachter uw eigen bureau via PC, laptop of tablet.

Klik hier om de opname van het het webinar te bekijken.

Mehr Nachrichten

Sie möchten mehr erfahren?

Möchten Sie herausfinden, was unsere Lösungen für Ihr Unternehmen leisten können? Hinterlassen Sie Ihre Daten und unser Fachpersonal nimmt Kontakt mit Ihnen auf.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

U vindt een kopie van uw ingezonden gegevens in uw e-mail.

 

Team Logis.P