Logis.P

Service & Consultancy

Ontzorging door specialisten

Het succes van iedere softwareapplicatie wordt bepaald door de juiste implementatie, toegespitst op uw situatie en wensen. Bij Logis.P staan de consultants van de afdeling Service & Consultancy voor u klaar! Of het nu gaat om business consultancy voor het adviseren omtrent de procesgang, implementatie specialisten voor de configuratie van de systemen, technisch consultants voor de naadloze integratie met uw bronsystemen of support consultants bij wie u terecht kunt voor vragen over het systeem; Logis.P biedt de gewenste service!
Niet alleen tijdens de implementatie, ook wanneer u al langere tijd gebruik maakt van de systemen kan de afdeling Service en Consultancy u volledig ontzorgen. Van incidentele ondersteuning tot aan beheer abonnementen waarbij een consultant regelmatig een of meerdere dagen bij u op locatie langskomt voor ondersteuning van functioneel- of technisch beheer of het geven van opleiding en training.

  • Ondersteuning door specialisten bij functionele- en technische vraagstukken
  • Dienstverlening zowel op locatie, alsook op afstand waarborgt snelle responstijden
  • Haal het maximale uit uw Logis.P toepassingen met beheer abonnementen

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat de consultants van Logis.P kunnen bijdragen om ook uw processen en werking van de applicaties verder te optimaliseren?
Stel hier uw vraag en we nemen contact op: