Kennisdagen Facilitair management

Op 29 oktober 2019 vond bij BCN in Rotterdam weer een kennisdag Facilitair management en Gebouwbeheer plaats, georganiseerd door HoLaPress Congresbureau.
Voor facilitair managers en verantwoordelijken is actuele kennis van facilitair management en gebouwbeheer onontbeerlijk. HoLaPress Congresbureau draagt met de Kennisdagen Facilitair management & Gebouwbeheer ertoe bij, dat u deze benodigde kennis kunt vergaren; op de snelst mogelijke wijze, tegen de laagste investering en volgens de jongste inzichten.

De workshops zijn interactief opgezet. Het leren met en van elkaar staat voorop. Na een introductie over de laatste ontwikkelingen van het onderwerp door de workshopleider staan uw vragen en antwoorden centraal. Zodoende krijgt u niet alleen de jongste inzichten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer, maar doet u ook veel praktische kennis over het workshoponderwerp op.
Logis.P heeft tijdens deze kennisdag een informatieve workshop verzorgd met als titel: “Digitale klantontvangst; Efficiency meets Hospitality!”

Tijdens de workshop stond de ‘Visitors journey’ centraal. Deelnemers werden -aan de hand van praktijkcases en eigen voorbeeldsituaties- meegenomen in het end-to-end proces van professionele en klantgerichte bezoekersontvangst. Daarbij is zowel aandacht besteed aan het perspectief van de bezoeker; hoe ‘welkom’ zijn bezoekers in uw organisatie, alsook aan de eigen (facilitaire) organisatie en uitvoering. Welke processen en systemen zijn in gebruik en in hoeverre worden relevante gegevens helemaal niet-, of juist dubbel vastgelegd?

De informatie die werd gedeeld stelt de deelnemers in staat om het proces binnen hun eigen organisatie te evalueren en optimalisatie kansen en/of innovaties te identificeren.

logo_kennisdagen_Facilitair

WANNEER

DATUM – TIJDTBD
LOCATIETBD
KENNISDAGENWebsite

meer weten? Bel 038 – 423 4348

Kennisdagen-Facilitair-LogisP_

Wollen Sie mehr über Logis.P wissen?

Das freut uns! Wenn Sie Fragen an uns haben, oder uns persönlich kennenlernen wollen, füllen Sie bitte untenstehendes Formular aus. Wir melden uns umgehend bei Ihnen zurück!