Logis.P

Enjoy full service hospitality solutions!

IT starts with why – Logis.P

Het is onze overtuiging dat organisaties succesvoller zijn door digitalisering en toepassing van selfservice. Het stelt relaties (bezoekers, klanten, patiënten en/of burgers) in staat zelf meer regie te voeren over dienstverleningsprocessen. Hierdoor wordt de dienstverleningscapaciteit, de flexibiliteit en efficiency van de organisatie vergroot.
Door onze deskundigheid en brede ervaring met het implementeren van customer flow management- en selfservice oplossingen begeleiden wij organisaties bij het succesvol realiseren van customer flow management- en selfservice projecten. Onze klanten waarderen ons vanwege de ‘can-do’ mentaliteit.
Logis.P levert full-service toepassingen voor selfservice en hospitality. Van geavanceerde software tot betrouwbare hardware en van advisering en implementatie tot integratie met bestaande bronsystemen. Tenslotte ontzorgen wij klanten via hosting en beheer en met onze service en support diensten; zowel op locatie als remote.
Bewezen in de praktijk

Bewezen betrouwbaarheid

Logis.P is meer dan 10 jaar actief met het succesvol ontwikkelen en implementeren van selfservice en hospitality toepassingen. Die ervaring en het continu ontwikkelen van nieuwe, innovatieve oplossingen leidt ertoe dat Logis.P wordt gezien als ‘thought leader’ in deze markt. Een lange termijn relatie met klanten en partners is voor ons een kernwaarde.
Een aanvullende waarborg voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze services is de ISO certificering van het informatiebeveiligingsmanagementsysteem.

Professional services

Meer weten over Logis.P?

Dat kan! Neem voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak contact met ons op via onderstaand formulier