Project Description

InDoor Wayfinding

Vormt een volledig web based indoor navigatiesysteem. Met behulp van deze toepassing kan de klant, patiënt of bezoeker eenvoudig geholpen worden met het vinden van de weg in gebouwen of een verzameling van meerdere gebouwen.

Laagdrempelig door mobile web technologie

Het gebruik van Logis.P Wayfinding is laagdrempelig. De gebruiker hoeft geen app te installeren op zijn of haar mobiele telefoon. Daarnaast is de oplossing ook eenvoudig te onderhouden. Er hoeft geen nieuwe versie gemaakt te worden op het moment dat er een nieuwe versie van een besturingssysteem voor een mobiele telefoon uit komt. Daarnaast is er geen infrastructuur nodig zoals iBeacons of WiFi location services.

De plattegronden van het gebouw of campus kunnen optimaal beheerd worden met de InDoor Maps Designer. Via deze designer beheert u de verschillende plattegronden en ‘points-of-interest’ en bepalen welke route en plattegrond op welk moment wordt getoond. Het tijdelijk aangeven van alternatieve routes (bijvoorbeeld tijdens verbouwingen) en routes voor mindervaliden (waarbij trappen worden vermeden) vormen standaard functionaliteit.

Tal van mogelijkheden

Logis.P InDoor Wayfinding kan gebruikt worden op handheld devices zoals mobiele telefoons, maar kan ook op een zuil en binnen een website geïntegreerd worden. Hierdoor kan een bezoeker al voor aankomst de weg vinden naar zijn of haar afspraak. Op locatie kan een speciale navigatiezuil worden gebruikt, maar is het ook mogelijk de plattegronden te integreren in aanmeldzuilen. Zodoende kan de route naar de juiste vergaderzaal of polikliniek direct worden getoond na aanmelding op de zuil. Door de laagdrempelige opzet is de InDoor navigatie toepassing ook zeer geschikt voor toepassing in andere branches zoals retail en bibliotheken.

Door het gebruik van de SmartLink QR Code is het bovendien mogelijk om routes die op de zuil getoond worden eenvoudig over te nemen op de mobiele telefoon. Ook bij het aanmelden kan deze SmartLink QR Code worden getoond of afgedrukt. Hierdoor heeft de bezoeker ook direct de route naar zijn of haar afspraak op de mobiele telefoon, zonder een app te hoeven downloaden. Een internetverbinding is het enige dat hiervoor benodigd is.

Schaalbaar en flexibel

Logis.P InDoor Wayfinding is ook schaalbaar naar een volledige native app oplossing of een toepassing waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van location services zoals iBeacons of WiFi based location services. De InDoor Wayfinding toepassing kan zowel standalone draaien, alsook volledig geïntegreerd met de andere oplossingen van Logis.P.

De InDoor Wayfinding toepassing kan zowel on-premise worden geïnstalleerd en kan ook gehost worden afgenomen. Desgewenst kan Logis.P het beheer van de plattegronden verzorgen, waardoor u als opdrachtgever volledig ontzorgt wordt!

Functionaliteiten InDoor Wayfinding

 • Multi-platform oplossing voor mobiele site, zuil, website en signage

 • Centraal beheer via gebruiksvriendelijk Content Management Systeem

 • Minder valide- en tijdelijke omleiding routes mogelijk

 • Met en zonder locatiebepaling inzetbaar

 • Zowel stand-alone toepasbaar als in combinatie met CFM/PFM toepassingen

 • Gehost of eigen server

Benefits InDoor Wayfinding

 • Laagdrempelig; ook toepasbaar zonder ‘smart-building’

 • Door gebruik mobile website ook zonder app te gebruiken

 • Lage beheerkosten

 • Toepasbaar in alle sectoren en branches

 • Flexibele en bewezen oplossing

Impressie software

(klik op afbeelding voor vergroting)

Klantcase Wayfinder

(klik op afbeelding om te openen)

Links:

Meer weten?

Wilt u meer weten over de functionaliteit en toegevoegde waarde van InDoor Wayfinding? Neem contact met ons op of stel direct uw vraag: