Bedrijven:
Digitale Receptie

Hoger service window tegen lagere kosten

Van geïntegreerde selfservice toepassingen voor digitale receptie of uitgifte van personeelspassen tot geavanceerde API’s voor web-based aansturing van devices zoals scanners, printers en PIN terminals in selfservice kiosken

Selfservice processen zijn tegenwoordig in vrijwel alle branches ingeburgerd. Denk aan bankzaken, reizen, parkeerautomaten en supermarkten. Binnen veel organisaties spelen daarnaast ook thema’s als hospitality en beleving. Tenslotte blijft ook de continue zoektocht naar efficiency en gerichte inzet van mensen en middelen actueel. Al deze thema’s komen samen in de digitalisering van bezoekers- en klantontvangst. Logis.P levert digitale receptie toepassingen voor iedere gewenste situatie. Van gestandaardiseerde toepassingen vanuit de cloud, tot maatwerkprojecten die ook on-premise kunnen worden geïnstalleerd, inclusief in-house navigatie toepassingen om uw bezoekers nog klantgerichter te kunnen ontvangen.

Naast volledig end-to-end toepassingen biedt Logis.P ook functionaliteiten die bijdragen aan de efficiënte inzet van bestaande software toepassingen. Zo kunnen software ontwikkelaars profiteren van de geavanceerde API’s. Bijvoorbeeld toepassingen om web-based transacties aan te sturen. Zo maakt u het mogelijk om specifieke webapplicaties inzetbaar te maken op een selfservice kiosk. Vanuit de bestaande applicatie kunnen op eenvoudige en veilige manier commando’s worden geïntegreerd voor het starten van sessies om documenten of ID-bewijzen te scannen, bevestigingen te printen of betalingen af te handelen. Ideaal voor retail of shop-in-shop toepassingen.

Voordelen

Welke toepassing ook gekozen wordt, met de oplossingen van Logis.P bent u verzekerd van een naadloze integratie van de toepassing met uw bestaande bronsystemen. Of het nu de standaard integratie betreft met Outlook (365) of Exchange omgeving of uw Facilitair Management Informatie Systeem, Logis.P beschikt over ruime ervaring met het realiseren van succesvolle koppelingen. Een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden van de digitale receptie is ook te vinden op onze Digiwelkom website.
Voordelen van de inzet van onze selfservice en hospitality toepassingen zijn onder andere:

  • Verhoogde efficiency binnen de eigen organisatie
  • Digitalisering van processen leidt tot moderne uitstraling en imago verbetering

  • Vergroten veiligheid/betere controle van identiteit van bezoekers
  • Compliancy aan privacy wetgeving m.b.t. bezoekersontvangst (AVG)
  • Verlengen van bereikbaarheid/openingsuren (avond/weekenden)
  • Meer rendement uit bestaande back-office applicaties of webshops door integratie in zuilen

Meer weten over de mogelijkheden en toegevoegde waarde voor uw vraagstuk?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of stel direct uw vraag: