Zorg:
Patient Flow Management

Verbeter patiëntbeleving
en verhoog efficiëntie

Logis.P helpt u graag de bezoekerservaring van patiënten te verbeteren en de efficiëntie van de geplande poliklinische- en ongeplande zorg te verhogen!

Sinds 2010 is Logis.P met de introductie van aanmeldzuilen in ziekenhuizen pionier in het optimaliseren van de bezoekersstroom binnen de zorgsector. We hebben inmiddels een markt leidende positie in Nederland. Ook in andere Europese landen worden onze toepassingen succesvol ingezet. Vandaag de dag is Logis.P nog steeds trendsetter als het gaat om oplossingen die bijdragen aan zowel een gastvrije ontvangst en betere informatie voorziening aan de patiënt als verhoging van de efficiëntie van het proces voor de instelling. De zogenaamde Patient Flow Management toepassingen worden succesvol ingezet in alle sectoren van de zorg. Zo profiteren niet alleen ziekenhuizen, maar ook onder andere GGZ instellingen en Revalidatiecentra van hogere service tegen lagere kosten.
Dit doen we aan de hand van een breed scala aan toepassingen die op flexibele wijze verschillende registratie-, aanmeld en wachtrij scenario’s ondersteunen.

Door bijvoorbeeld de inzet van ID-scanners in het proces kunnen direct diverse controles worden uitgevoerd, waardoor aanzienlijke besparingen op administratieve processen worden gerealiseerd. Zo kunt u ook kiezen voor een concept met centrale- en/of decentrale aanmeldzuilen. Liever gebruik maken van mobile devices? Het kan met de native app InDoor van Logis.P, of met het geavanceerde concept van de Personal Visit Page. Dit is een oplossing gebaseerd op het gebruik van een mobiele website, waardoor patiënten relevante informatie over hun afspraak kunnen volgen op hun smartphone, zonder de noodzaak om een app te downloaden. Heel specifiek is de module om patiënten op de spoed eisende hulp (SEH) te informeren over hun verblijf op de SEH. Kortom, afhankelijk van de ‘visitors journey’ in uw instelling en wensen omtrent de optimalisatie daarvan, kunnen verschillende oplossingen van Logis.P gecombineerd worden.

Voordelen

De voordelen van inzet van de Patient Flow Management toepassingen van Logis.P zijn aantoonbaar voor zowel uw patiënten, als voor de organisatie en betreffen onder andere:

  • Waarborgt flexibiliteit, onafhankelijk van ZIS leverancier
  • Beter geïnformeerde patiënten, minder no-shows
  • Warme ontvangst incl. controles, kortere wachttijden
  • Patiënt centraal, hogere uitnutting capaciteit
  • Minder stress, patiënt op tijd bij juiste poli/adres
  • Inzicht om processen continu te optimaliseren

Met onze Patient Flow Management toepassingen bent u verzekerd van maximale flexibiliteit. Logis.P heeft meer dan 280 verschillende koppelingen gerealiseerd. Daarmee is de keuze voor Logis.P een toekomstvaste investering. Bij migratie naar een ander ZIS-, EPD- en/of agenda systeem kunt u gewoon gebruik blijven maken van de Logis.P aanmeldoplossing. Ook is het mogelijk om vanaf één aanmeldzuil meerdere ZIS- of agenda systemen te koppelen. Handig wanneer bepaalde poli’s (bv. radiologie of revalidatie) een afwijkend systeem gebruiken. Onderstaande logo’s geven een impressie van de verschillende systemen waarmee koppelingen reeds gerealiseerd zijn.

Meer weten over Patient Flow Management?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of stel direct uw vraag: