Spot op de
werkomgeving

Op 12 september organiseerde HoLaPress Congresbureau in de Brabanthallen in Den Bosch het congres “Spot op de Werkomgeving”.
Facilitair verantwoordelijken bij bedrijven, de overheid, het onderwijs of de zorg zijn binnen hun organisaties zó bezig met de werkomgeving van vandaag, dat zij zich veel minder vaak dan zij zouden willen, bezig houden met de werkomgeving van morgen. SPOT op de werkomgeving wil al deze professionals in het facilitair management in één keer bijpraten, met Kennisspots (congres), Verdiepingsspots (kennistafels) en Informatiespots (presentaties op de noviteiten-, c.q nieuwe productenmarkt). Op één dag, onder één dak.

Kennis is de bron van alle wijsheid, ook bij het bouwen van een werkomgeving of het invullen van facilitaire taken. Tijdens het evenement richtten 24 sprekers in vier hoeken een SPOT op onderwerpen, die in de toekomst mede-bepalend zijn voor de werkomgeving. De lezingen kenmerkten zich door de uitdieping ervan door verschillende soorten deskundigen. Logis.P heeft een bijdrage verzorgd met als titel:
“Meer persoonlijke service dankzij digitalisering; maar hoe dan?”
Tijdens deze lezing kwamen onder andere aan bod:

  • Hoe ‘welkom’ zijn bezoekers in uw organisatie?
  • Welke elementen spelen een rol in het end-to-end proces van professionele- en klantgerichte bezoekersontvangst?
  • Welke processen en systemen zijn al in gebruik en worden relevante gegevens helemaal niet-, of juist dubbel vastgelegd?

logo_Spot-op-de-werkomgeving

In de rechter kolom bij het nieuwsbericht kunt u een handout van de door Logis.P verzorgde presentatie downloaden.

WANNEER

DATUM12 september
LOCATIEBrabanthallen Den Bosch
HANDOUTDownloaden

meer weten? Bel 038 – 423 4348

Kennisspot-op-de-werkomgeving-2019_LogisP

Wollen Sie mehr über Logis.P wissen?

Das freut uns! Wenn Sie Fragen an uns haben, oder uns persönlich kennenlernen wollen, füllen Sie bitte untenstehendes Formular aus. Wir melden uns umgehend bei Ihnen zurück!