Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020

Drie dagen lang, van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 januari 2020, stond de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Deze vakbeurs biedt inmiddels al 22 jaar een podium om kennis, ervaring en innovaties te delen met tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken.
Logis.P was op de vakbeurs vertegenwoordigd met een stand, en heeft ook een lezing verzorgd tijdens het inhoudelijk programma met als titel: “Hoe creëer ik met behulp van digitalisering de optimale visitors journey?”

Hospitality concepten vormen anno 2020 nog steeds een actueel thema. Veel bedrijven erkennen het belang van een gastvrije ontvangst voor bezoekers of andere gasten binnen de organisatie. Tegelijkertijd blijven (facilitaire) budgetten veelal onder druk staan. Deze lezing biedt deelnemers de mogelijkheid om op een andere manier te kijken naar het proces rondom de bezoekersontvangst. Daarbij worden praktische voorbeelden en mogelijkheden geschetst voor toepassing van (digitale) klantontvangst om de hele ‘visitors journey’ te optimaliseren. Het geeft antwoord op de vraag in hoeverre digitalisering kan bijdragen in een ‘warme’ ontvangst van bezoekers.
Tijdens deze lezing komen onder andere aan de orde:

  • Hoe ‘welkom’ zijn bezoekers in uw organisatie?
  • Welke elementen spelen een rol in het end-to-end proces van professionele- en klantgerichte bezoekersontvangst?
  • Welke processen en systemen zijn al in gebruik en worden relevante gegevens helemaal niet-, of juist dubbel vastgelegd?

Benieuwd naar de inhoud van de lezing van Logis.P? Klik hier voor de hand-out van de presentatie of neem contact met ons op.

WANNEER

DATUM29 – 31 januari 
LOCATIEJaarbeurs Utrecht
standnr.Hal 3 – P07

meer weten? Bel 038 – 423 4348

Wollen Sie mehr über Logis.P wissen?

Das freut uns! Wenn Sie Fragen an uns haben, oder uns persönlich kennenlernen wollen, füllen Sie bitte untenstehendes Formular aus. Wir melden uns umgehend bei Ihnen zurück!