Minder stress door betere informatievoorziening aan patiënten op de SEH

De onzekerheid van patiënten over de wachttijd en het verloop van hun SEH bezoek is voor veel spoed eisende hulp afdelingen een herkenbaar probleem. Dit kan gepaard gaan met onbegrip, stress en in sommige gevallen zelfs agressie richting de zorgverleners.
Logis.P heeft daarom een studie laten uitvoeren hoe de informatievoorziening op de SEH geoptimaliseerd kan worden. Centrale vraag in deze studie was te onderzoeken hoe patiënten op de spoed beter geïnformeerd kunnen worden over de werking van de SEH, hun verwachtte wachttijd en lopende onderzoeken.

Tijdens het webinar worden zowel de conclusies uit het onderzoek gepresenteerd, en ook wordt de Logis.P SEH module getoond die zorgt voor een betere informatievoorziening aan de patiënten en begeleiders.
Deze module omvat verschillende componenten en bestaat uit o.a. uit narrowcasting schermen, een online webapplicatie (die patiënten via hun mobile device kunnen raadplegen) en informatiezuilen die patiënten kunnen informeren over de wachttijden, triagekleur, status van lopende onderzoeken en informatie over de werkwijze op de SEH.

Tijdens het webinar maakt u onder andere kennis met:

  • Onderzoeksresultaten onderzoek ‘Betere informatievoorziening aan patiënten op de SEH’

  • Functionaliteiten van de SEH module, waaronder drukte dashboard, informatie animatie en ‘Personal Visit Page’

  • Automatische drukte berekening volgens NEDOC-score als onderdeel van de SEH module.

Het webinar is interessant voor teamleiders, verpleegkundigen en coördinatoren van de speod eisende hulp en stafadviseurs en informatiemanagers van het cluster acuut. De toepassing kan ingezet worden in combinatie met vrijwel alle ZIS/EPD systemen, ongeacht of u al gebruik maakt van andere Logis.P toepassingen.
U kunt dit webinar -alleen of samen met collega’s- eenvoudig en comfortabel volgen vanachter uw eigen bureau via PC, laptop of tablet.

Het webinar wordt op meerdere data gehouden. Bij inschrijving kiest u de datum die voor u past. Aan deelname zijn vanzelfsprekend geen kosten verbonden.

WANNEER

DATUM18 juni
TIJD10.00-10.45
DEELNEMENInschrijven

meer weten? Bel 038 – 423 4348

Wollen Sie mehr über Logis.P wissen?

Das freut uns! Wenn Sie Fragen an uns haben, oder uns persönlich kennenlernen wollen, füllen Sie bitte untenstehendes Formular aus. Wir melden uns umgehend bei Ihnen zurück!