Webinar Digitale receptie


Data: donderdag 22 april, dinsdag 11 mei, woensdag 26 mei

Inschrijven: Klik hier

Meer service door digitale klantontvangst!

Wilt u de ontvangstfunctie binnen uw organisatie een impuls geven of moderniseren? Ontdek dan tijdens dit webinar hoe u door inzet van DigiWelkom, de digitale receptie van Logis.P, meer service kunt bieden door inzet van digitalisering. Met deze toepassing wordt het bezoekersregistratieproces voor zowel medewerkers als bezoekers vereenvoudigd. Via diverse opties, waaronder het automatisch versturen van uitnodigingen met QR-code, het printen van bezoekerspassen tot aan het openen van toegangsdeuren kan het proces naar wens worden ingericht.

Tijdens het webinar maakt u kennis met de direct inzetbare digitale receptie oplossing van Logis.P. Deze toepassing biedt standaard integratie met o.a. Microsoft Outlook365 en MS-Exchange, maar kan via de beschikbare API ook eenvoudig worden gekoppeld met bestaande Facility Management Informatie- en Toegangscontrole Systemen. Dit voorkomt dubbele invoer van gegevens en leidt tot maximale efficiency!
Tijdens het webinar maakt u onder andere kennis met:

  • Toegevoegde waarde van Selfservice en Hospitality; verlaag kosten en verhoog het service niveau
  • Toepassingsmogelijkheden van de Digitale Receptie; hoe u door digitalisering juist meer persoonlijke service kunt bieden
  • Integratie van systemen om de hele visitors journey efficiënt en klantgericht te ondersteunen.

g2wlogo

Het webinar is interessant voor functionarissen die zich bezig houden met hospitality/gastvrijheid, receptie, beveiliging en/of facility management.
U kunt dit webinar -alleen of samen met collega’s- eenvoudig en comfortabel volgen vanachter uw eigen bureau via PC, laptop of tablet.

Het webinar wordt op meerdere data gehouden. Bij inschrijving kiest u de datum die voor u past. Aan deelname zijn vanzelfsprekend geen kosten verbonden.

Meer nieuws
Datum: dinsdag 25 mei Inschrijven: Klik hier Minder stress door betere informatievoorziening aan patiënten op de SEH De onzekerheid van...
Webinar terugkijken? klik hier om de opname te bekijken Oplossingen voor een veilig en gastvrij welkom Het coronavirus beheerst inmiddels...

 Meer weten?

Wilt u meer weten over de werking van onze oplossingen en wat de functionaliteiten voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en één van onze professionals neemt contact met u op.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

U vindt een kopie van uw ingezonden gegevens in uw e-mail.

 

Team Logis.P