Afstuderen bij Logis.P

Welkom, wat leuk dat je interesse hebt in Logis.P! Wij willen je op deze pagina mee nemen in alles wat Logis.P te bieden heeft. Hier vind je alle stage- en afstudeeropdrachten en leggen wij in het kort uit wat wij precies doen. Neem ook gerust een kijkje op de rest van onze website om meer te weten te komen over wie wij zijn en wat wij doen.

Wil je meer over ons weten of zie je niet de juiste stageopdracht, maar vind je het wel leuk om bij te komen werken? Spreek ons aan in de stand of neem contact op via de blauwe knop rechts bovenin.

Wij optimaliseren de bezoekersstroom van A tot Z

Een bezoek aan het ziekenhuis, instelling of bedrijf begint voor de patiënt of bezoeker al bij het maken van de afspraak thuis en eindigt pas als hij of zij zijn reis huiswaarts weer vervolgd. Met de inzet van onze oplossingen weet men zeker dat de patiënt of bezoeker op de juiste manier naar en door de locatie geloodst wordt en dat hij of zij voorzien is van de juiste informatie. Tevens wordt het administratieve proces door technologie vereenvoudigd en weet het ziekenhuis zeker dat er foutloos gewerkt kan worden.

Digitaal aanmelden bij Zuyderland Medisch Centrum

Hiernaast kun je zien wat wij voor Zuyderland Medisch Centrum hebben gerealiseerd. Wij hebben de patiëntreis geoptimaliseerd met behulp van een slim digitaal ticket en digitale servicepunten, zowel in de centrale hal als op de verschillende afdelingen.

Dit maakt het niet alleen voor de patiënt makkelijker om de juiste wachtruimte te vinden, maar zorgt er ook voor dat er minder “no-shows” zijn en zorgverleners efficiënter te werk kunnen gaan.

 

Op onze oplossingen-pagina kun je zien welke oplossingen wij nog meer bieden.

Opdrachten

Lijkt het je leuk om bij ons stage te komen lopen of af te studeren? Kijk dan hieronder welke opdrachten wij beschikbaar hebben en klik erop voor meer uitleg. Zit de juiste opdracht er niet tussen, mag je altijd even contact opnemen. Dan kunnen we kennismaken en verzinnen we samen een opdracht, die aansluit bij de wensen van ons allebei. Klik op de contactknop bovenaan de pagina of stuur een mailtje naar officemanager@logisp.com.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Team Logis.P