Onze oplossingen

Wij optimaliseren de bezoekersstroom van A tot Z

Een bezoek aan het ziekenhuis, instelling of bedrijf begint voor de patiënt of bezoeker al bij het maken van de afspraak thuis en eindigt pas als hij of zij zijn reis huiswaarts weer vervolgd. Met de inzet van onze oplossingen weet u zeker dat de patiënt of bezoeker op de juiste manier naar en door de locatie geloodst wordt en dat hij of zij voorzien is van de juiste informatie. Tevens wordt het administratieve proces door technologie vereenvoudigd en weet u zeker dat er foutloos gewerkt kan worden.

Alle functionaliteiten zijn verzameld in Logis.P Universe, een modern en open software platform. Het ondersteunt alle stappen in de ‘visitors journey’ en biedt voor iedere organisatie een passende oplossing.

Visitors Journey

Overzicht van onze oplossingen

Afspraak

Slimme integraties en optimaal voorbereiden

De visitors journey begint met het maken van de afspraak. Dit kan op vele manieren en via verschillende systemen. Als de patiënt of bezoeker vooraf al weet waar hij of zij naar toe moet en welke voorbereiding nodig is, stijgt de tevredenheid. De integratie met bronsystemen en gebruik van een Smart Visit of afspraakherinneringen via sms, whatsapp of e-mail waarborgen een goed geïnformeerde bezoeker en verlagen het aantal no-shows.

Aankomst

Informatie onderweg en intelligent oproepsysteem

Een vaak vergeten onderdeel van de visitors journey is de fysieke reis per fiets, auto of OV naar de locatie toe, de aankomst. Hoe beter de informatie over de reis en/of het parkeren ter plaatse, hoe minder stressvol het bezoek begint. Door een intelligent sms- oproepsysteem kan de toestroom van bezoekers voor aankomst worden beheerst. Via een triage of check-gesprek bij binnenkomst kan worden nagegaan of bezoekers mogelijk een risico vormen (bijv. corona/MRSA).

Ontvangst

Efficiënt registreren en gericht aanmelden

Door de heldere informatie vooraf weet de patiënt of bezoeker waar hij of zij zich moet registreren en/of aanmelden. Dat kan via een centraal digitaal servicepunt (aanmeldzuil), mobile device of via een servicebalie als ondersteuning door een medewerker is gewenst. In alle gevallen kunnen gegevens worden gecontroleerd en waar nodig worden aangevuld en uitgewisseld met de bronsystemen. Vervolgens krijgt de patiënt of bezoeker via een ticket of mobile device alle benodigde informatie om de reis door het pand te vervolgen

Wachten

Goede informatievoorziening als wachtverzachter

Aangekomen bij de wachtruimte meldt de patiënt of bezoeker zich ook decentraal aan via een zuil of -tablet. Hij/zij krijgt bevestiging of hij/zij zich op de juiste plek bevindt en de contactpersoon wordt geïnformeerd dat de patiënt of bezoeker is gearriveerd. Mogelijke ongeduld of zenuwen van het wachten worden ingedamd door informatie over de verwachte wachttijd via narrowcasting-schermen te tonen. Degene die aan de beurt is, kan persoonlijke uit de wachtruimte opgehaald worden of is op te roepen via de narrowcasting-schermen.

Vervolg

Meerdere afspraken en wachttijd minimaliseren

Is de afspraak voorbij, dan gaat de patiënt of bezoeker doorgaans naar huis en kan intern de benodigde management informatie worden verzameld. Ook komt het met regelmaat voor dat er meerdere afspraken op één dag zijn gepland of wordt doorverwezen naar andere specialisten of functieonderzoek (zoals bloedafname of radiologie). Het is mogelijk om de volgorde van de afspraken zodanig te bepalen dat wachttijden geminimaliseerd worden en rekening wordt gehouden met vervolgafspraken.

 Meer weten?

Wilt u meer weten over de werking van onze oplossingen en wat de functionaliteiten voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en één van onze professionals neemt contact met u op.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

U vindt een kopie van uw ingezonden gegevens in uw e-mail.

 

Team Logis.P