Onze oplossingen

Wij optimaliseren de patiëntreis van A tot Z!

De (digitale) patiëntreis bestaat uit diverse stappen. Met de modulaire oplossingen van Logis.P zorgt u voor een optimale patiëntreis; zowel voor bezoek aan het ziekenhuis, als voor online- en telefonische afspraken. De patiënt wordt voor- en tijdens het bezoek duidelijk geïnformeerd, ook als er wijzigingen of vertragingen optreden. Doordat ook het administratieve proces met slimme technologie wordt ondersteund bent u verzekerd van hogere efficiëntie en sluitende registratie:  

Alle functionaliteiten zijn gebundeld in Logis.P Universe, een modern en zeer flexibel software platform. Het ondersteunt alle stappen in de ‘patient journey’ en biedt voor iedere organisatie een passende oplossing.

Optimized Patient Journey

Overzicht van onze oplossingen

Afspraak

Slimme integraties en optimaal voorbereiden

De patient journey begint met het maken van de afspraak. Dit kan op vele manieren en via verschillende systemen. Als de patiënt vooraf al weet waar hij of zij naar toe moet en welke voorbereiding nodig is, stijgt de tevredenheid. De integratie met bronsystemen en gebruik van Smart Visit of afspraakherinneringen via sms, e-mail of BeterDichtbij waarborgen een goed geïnformeerde patiënt en verlagen het aantal no-shows.

Aankomst

Informatie onderweg en intelligent oproepsysteem

Een vaak vergeten onderdeel van de patient journey is de fysieke reis per fiets, auto of OV naar de locatie toe, de aankomst. Hoe beter de informatie over de reis en/of het parkeren ter plaatse, hoe minder stressvol het bezoek begint. Door een intelligent sms- oproepsysteem kan de toestroom van bezoekers voor aankomst worden beheerst. Via triagevragen in Smart Visit of op de aanmeldzuil kan desgewenst worden nagegaan of patiënten of bezoekers mogelijk een risico vormen (bijvoorbeeld MRSA).

Ontvangst

Efficiënt registreren en gericht aanmelden

Door de heldere informatie vooraf weet de patiënt waar hij of zij zich moet registreren en/of aanmelden. Dat kan via een centraal digitaal servicepunt (aanmeldzuil), mobile device of via een servicebalie als ondersteuning door een medewerker is gewenst. In alle gevallen kunnen gegevens worden gecontroleerd en waar nodig worden aangevuld en uitgewisseld met de bronsystemen. Vervolgens krijgt de patiënt via een dagticket of mobile device alle benodigde informatie om de juiste route door het ziekenhuis te vervolgen.

Wachten

Goede informatievoorziening als wachtverzachter

Aangekomen bij de wachtruimte meldt de patiënt zich ook decentraal aan via een zuil of -tablet. Hij/zij krijgt bevestiging of hij/zij zich op de juiste plek bevindt en de contactpersoon wordt geïnformeerd dat de patiënt is gearriveerd. Mogelijk ongeduld of zenuwen van het wachten worden ingedamd door informatie over de verwachte wachttijd via narrowcasting schermen te tonen. Met de overname van Promed Audiovisueel levert Logis,P ook een totaaloplossing voor narrowcasting hardware en software. Wanneer een patiënt aan de beurt is, kan de behandelaar de patiënt ofwel zelf ophalen uit de wachtruimte, ofwel eenvoudig oproepen via de narrowcasting- of informatieschermen.

Vervolg

Meerdere afspraken en wachttijd minimaliseren

Is de afspraak voorbij, dan gaat de patiënt doorgaans naar huis en kan intern de benodigde management informatie worden verzameld. Ook komt het met regelmaat voor dat er meerdere afspraken op één dag zijn gepland of wordt doorverwezen naar andere specialisten of functieonderzoek (zoals bloedafname of radiologie). Het is mogelijk om de volgorde van de afspraken zodanig te bepalen dat wachttijden geminimaliseerd worden en rekening wordt gehouden met vervolgafspraken.

 Meer weten?

Wilt u meer weten over de werking van onze oplossingen en wat de functionaliteiten voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en één van onze professionals neemt contact met u op.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Team Logis.P