Onze kernwaarden: dit maakt Logis.P uniek!

Sinds de oprichting van Logis.P in 2011 staat één ding altijd centraal: de verbinding met de mens. We vertellen meer over onze kernwaarden.

Sinds de oprichting van Logis.P in 2011 staat één ding altijd centraal: de verbinding met de mens. In onze oplossingen betekent dit aandacht voor de patiënt(reis) en binnen ons bedrijf draait het om onze klanten en medewerkers. We richten ons op het opbouwen van langdurige relaties, wat ertoe heeft geleid dat we al 12,5 jaar een team van vaste gezichten hebben en langdurige partnerschappen met klanten aangaan. We vertellen je graag meer over de kernwaarden die deze sterke relaties mogelijk maken.

 

Werken met plezier

Bij Logis.P geloven we dat werkplezier en inhoudelijke betrokkenheid hand in hand gaan. Het is voor ons belangrijk dat mensen met plezier naar hun werk gaan en met plezier hun taken uitvoeren. Daarbij is een gezonde werk-privébalans cruciaal. Onze mensen houden van hun vak en werken bijvoorbeeld graag even door. We sturen daardoor eerder collega’s naar huis om wat rust te nemen, dan dat ze daar zelf om vragen. Het gaat bij ons niet alleen om het behalen van commerciële doelen en deadlines, maar juist ook om de mensen. We hanteren het principe: ‘Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden.’ Dit zorgt voor een prettig werkklimaat waarin mensen optimaal kunnen presteren zonder opgelegde verplichtingen van bovenaf. Dit resulteert in een laag personeelsverloop en dus een vast team.

 

Continuïteit en expertise

Natuurlijk hebben we ook een bepaalde mate van doorstroom en dat is ook goed, maar tegelijkertijd kunnen we bouwen op een vaste kern. Sommigen werken al vanaf het begin bij Logis.P, dat betekent 12,5 jaar! Zij kennen zowel ons product goed als (de geschiedenis van) onze klanten. Hierdoor bieden we continuïteit en krijgen klanten bijvoorbeeld niet steeds een nieuwe consultant en kunnen ze rekenen op onze vast waarden. Het is bijvoorbeeld fijn om te weten dat een implementatie die drie jaar geleden door een bepaalde consultant is gedaan, nu door dezelfde persoon wordt geüpdatet. Dit zorgt voor een stabiele en betrouwbare dienstverlening. Dit leidt niet alleen tot een zakelijke relatie, maar ook tot een partnerschap waarin we gemotiveerd zijn om een kwalitatief hoogstaand product met toegevoegde waarde te realiseren

 

Langdurige relaties en toegevoegde waarde

De kern van Logis.P zit in het opbouwen van relaties, met zowel onze medewerkers als onze klanten. Want die relatie zorgt ervoor dat we de beste oplossing kunnen bieden. Wil je meer weten over onze werkwijze en oplossingen; bijvoorbeeld over de toepassing van best practices in onze implementatie aanpak waardoor ziekenhuizen profiteren van een optimale implementatie zonder zelf het wiel te hoeven uitvinden? We gaan graag het gesprek met je aan en leggen je precies uit wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer nieuws
Categorie

 Meer weten?

Wilt u meer weten over de werking van onze oplossingen en wat de functionaliteiten voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en één van onze professionals neemt contact met u op.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Team Logis.P