Livegang vijfde selfservicepunt GGNet

Een maand geleden is ook op de vijfde locatie een selfservicepunt (aanmeldzuil) bij GGNet in gebruik genomen.

Aanleiding voor het implementeren van de servicepunten was gelegen in de uitdaging om de financiële druk binnen de ggz te verminderen. Om dit te doen was het van belang om de processen in de organisatie efficiënter in te richten. GGNet wil vooruit, vernieuwen en verbeteren. Dat maakt het nodig om naar innovatieve oplossingen te zoeken.  

 

De zoektocht naar de passende partners hierbij heeft voor GGNet een lange aanloopperiode gehad, mede doordat de koppeling met een vorig EPD niet realiseerbaar bleek. Na de overgang op een ander systeem, was er wel meer mogelijk. Er volgden een aantal werkbezoeken aan andere instellingen die al gebruik maakten van de oplossing van Logis.P. 

 

Efficiëntere tijdsbesteding en gegevenscontrole

Vanaf de start van het traject heeft Logis.P geadviseerd hoe het selfserviceconcept het best ingezet kon worden en op welke manier de aanmeldzuilen GGNet zo efficiënt mogelijk kunnen ondersteunen. Het grootste voordeel van werken met de aanmeldzuilen, ligt voor GGNet vooral in het efficiënter benutten van de tijd van de behandelaren. Zodra de patiënt zich aanmeldt bij een servicepunt, wordt er een digitale melding verstuurd om aan te geven dat de patiënt aanwezig is. Een behandelaar hoeft niet meer heen en weer te lopen om te kijken of de cliënt al in de wachtkamer zit. De zuil zorgt er niet alleen voor dat de behandelaar op de hoogte wordt gesteld van de aanwezigheid van de cliënt. Ook voert het systeem bij het aanmelden een aantal controles uit. Als de cliënt zich aanmeldt met zijn ID-bewijs, worden direct alle persoonsgegevens gecontroleerd en gekeken of deze nog up-to-date zijn. Zo zijn de cliëntgegevens in het EPD altijd van constante kwaliteit. 

 

GGNet en Logis.P: Een toekomstbestendige samenwerking

De keuze voor het partnership met Logis.P blijkt een juiste- én toekomstbestendige keuze. Niet alleen is de samenwerking tussen GGNet en Logis.P tijdens de implementatie naar tevredenheid verlopen. Er is samen nagedacht over hoe bepaalde problemen aangepakt konden worden en zoveel mogelijk rendement uit de servicepunten gehaald kon worden. Na deze realisatie staat het volgende proces alweer in de steigers. In september starten we met de migratie naar het Universe platform zodat GGNet ook op de nieuwe Azure omgeving optimaal gebruik kan blijven maken van Patiënt Flow Management oplossingen.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meer nieuws
Categorie

 Meer weten?

Wilt u meer weten over de werking van onze oplossingen en wat de functionaliteiten voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en één van onze professionals neemt contact met u op.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Team Logis.P