Logis.P bestaat 10 jaar!

Logis.P bestaat vandaag officieel 10 jaar. Dit is een heugelijk feit waar wij graag bij stil willen staan. In 10 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot marktleider in de zorg als het gaat om het optimaliseren van de patiënten logistiek.

Van aanmeldzuil naar geoptimaliseerde visitors journey

Logis.P bestaat vandaag officieel 10 jaar. Dit is een heugelijk feit waar wij graag bij stil willen staan. In 10 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot marktleider in de zorg als het gaat om het optimaliseren van de patiënten logistiek. Ook voor overheden en bedrijven is onze uitgebreide kennis en ervaring van complexe bezoekersstromen steeds aantrekkelijker. We hebben inmiddels klanten in binnen- en buitenland. En het groeit stevig door; niet alleen in aantal klanten maar ook in aantal medewerkers, aantal partners en aantal projecten.

In dit coronajaar hebben we onze flexibiliteit laten zien door snel en adequaat in te spelen op behoeftes van onze klanten. Producten als Smart Appointment en Smart Welcome zijn ontwikkeld om de bezoekersstromen te managen, coronamaatregels uit te voeren en ervoor te zorgen dat veiligheid én gastvrijheid gewaarborgd bleven. Ook hebben wij het afgelopen jaar een substantiële upgrade van het fundament van onze oplossingen, het nieuwe Logis.P Universe platform, afgerond. Hiermee zijn we voorbereid op verdere ontwikkelingen in de toekomst.

 

Waar het ooit begon
De ‘can-do’ mentaliteit die heerst binnen Logis.P is al vanaf het aanwezig. Rond 2008 werd aan IT-manager Jeroen Bos van het ziekenhuis in Zwolle gevraagd of hij iets kon bedenken om slimmer om te gaan met de wachtrijen in de hal van het ziekenhuis. Met ervaring van de patiënt logistieke processen in het ziekenhuis en kennis van technologie ontwikkelde Jeroen een oplossing met aanmeldzuilen waarbij de klant centraal stond. De oplossing werkte.

Met deze praktijkervaring groeide bij Jeroen de overtuiging dat organisaties succesvoller zijn door digitalisering en dat selfservice de toekomst is. Samen met onderneemster Aly van der Vegte richtten ze in 2011 Logis.P, specialist in Patiënten LOGIStiek, op. Via reseller Ricoh verkocht Logis.P als eerste in Nederland aanmeldzuilen en bijbehorende software aan een groot aantal ziekenhuizen. In de loop van de jaren heeft de organisatie op basis van vragen van klanten het aanbod verbreed tot een geïntegreerd portfolio Customer Flow Management oplossingen, met toepassingen voor o.a.  afspraak management, registratie en aanmelding, routering en wachtrijmanagement. 

 

Nieuw management
Sinds 2018 verzorgen wij de software, benodigde hardware, support en expertise voor de inrichting en implementatie, rechtstreeks aan onze klanten. Het bedrijf is, onder aanvoering van het nieuwe management, uitgegroeid tot marktleider in Patient Flow Management in Nederland en verovert nu de rest van de markt in Europa.

 

Nieuwe website
Als directeur-eigenaar van deze mooie organisatie durf ik te zeggen dat we een club mensen zijn die al 10 jaar hard werkt voor het succes van onze klanten. We besteden daarbij soms wellicht wat te weinig aandacht aan ons eigen succes. Met trots presenteer ik u bij deze onze nieuwe website waarin we onszelf laten zien: www.logisp.com

 

Dank!
Ik wil met dit bericht tevens mijn team in het zonnetje zetten, Jeroen en Aly eren en u als trouwe klant, partner, oud-klant en geïnteresseerde bedanken voor 10 jaar samen mooie dingen maken en kennis uitwisselen. In de komende weken gaan we ‘uitdelen’. Als het weer mogelijk is, nodig ik u tevens graag uit om het glas te heffen met elkaar. 

 

Voor nu een virtuele toost; Bedankt!

 

Namens het gehele team van Logis.P,

Remco van Duuren

Meer nieuws
Categorie

 Meer weten?

Wilt u meer weten over de werking van onze oplossingen en wat de functionaliteiten voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en één van onze professionals neemt contact met u op.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Team Logis.P