Logis.P breidt portfolio uit met Promed Audiovisueel

Met de overname van Promed Audiovisueel breidt Logis.P haar diensten uit.

Logis.P heeft de activiteiten van Promed Audiovisueel overgenomen. De bedrijven, beide gevestigd in Zwolle, zien in de overname een uitstekende gelegenheid om de marktpositie te versterken. Promed lost audiovisuele uitdagingen voor organisaties op. Van presentatiesystemen en geluidsinstallaties tot aan oplossingen voor narrowcasting en videoconferencing.

 

Remco van Duuren, Directeur van Logis.P geeft aan: Promed heeft in de afgelopen 30 jaar een geweldige reputatie opgebouwd, gebaseerd op flexibiliteit en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding voor haar producten en dienstverlening op gebied van AV-oplossingen.

 

Ook de eigenaren van Promed Bert Smit en Greetje Knol zijn blij met deze ontwikkeling. Bert Smit: “tijdens de jarenlange samenwerking is gebleken dat de bedrijven elkaar naadloos aanvullen. Door het samengaan wordt dit versterkt en ontstaat een belangrijke totaalleverancier van audiovisuele inrichtingen met specialismes op het gebied van patiëntenlogistiek inclusief narrowcasting.”

 
Bewezen succesvolle combinatie 

Dat het portfolio van Promed prima aansluit op de toepassingen van Logis.P blijkt in de praktijk. Diverse ziekenhuizen, waaronder o.a. het Leids Universitair Medisch Centrum, Reinier de Graaf Gasthuis, Treant Zorggroep en Zuyderland maken al succesvol gebruik van de oplossingen van zowel Logis.P als van Promed.

 

Voor Promed geldt dat ze de narrowcasting software, met het ontwikkelteam van Logis.P naar een hoger platform kunnen tillen. Ziekenhuizen en zorginstellingen zullen hier veel efficiëntie voordelen uit halen. De verdergaande integratie van audiovisuele inrichtingen en IT biedt verrassende innovatieve en duurzame oplossingen. Presentatiesystemen en videoconferencing gekoppeld met informatieschermen, agendakoppelingen en ruimtereserveringen vormen steeds vaker één gecombineerd systeem die met eenvoudige bediening overzichtelijk en tijdbesparend is. Die worden onder nu onder één dak samengevoegd.

 
Toegevoegde waarde binnen de Patient Journey

Goede en actuele informatievoorziening is een randvoorwaarde voor een efficiënt en gastvrij bezoek aan het ziekenhuis. Zo draagt het kunnen tonen van actuele wacht- en uitlooptijden bij aan een positieve bezoek ervaring en patiëntbeleving. Van Duuren licht toe: We zien een toename in het gebruik van smartphones bij het aanmeld- en informatieproces. Met onze Smart Visit oplossing ondersteunen we die al voor ziekenhuizen. Maar we vinden het belangrijk om inclusieve oplossingen te bieden, waarbij ook mensen die (nog) geen smartphone gebruiken kunnen worden voorzien van goede en actuele informatie. Met de toevoeging van Promed verbreden we ons portfolio ook met deze mogelijkheid.  

 
Passend binnen ontwikkelingen van flexibel ruimtegebruik

Een andere trend waardoor de oplossing nieuwe mogelijkheden biedt is dat gebouwen -ook in de zorg- steeds dynamischer en flexibeler worden gebruikt. Zo rouleren zorgverleners en artsen regelmatig tussen spreek- en behandelkamers. Om te waarborgen dat daarbij zowel de arts, als de patiënt in de juiste (wacht)ruimte beland is eveneens goede informatievoorziening nodig. Kleine interactieve displays bij de (behandel)kamers die dynamisch tonen welke afdeling-/specialist gebruik maakt van de ruimte zorgt -in combinatie met de Wachtruimte routering van Logis.P- voor optimale ondersteuning van flexibel ruimtegebruik.

 

Meer weten over Promed Audiovisueel? Bezoek de website www.promed.nl

Meer nieuws
Categorie

 Meer weten?

Wilt u meer weten over de werking van onze oplossingen en wat de functionaliteiten voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en één van onze professionals neemt contact met u op.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Team Logis.P