Logis.P-er in beeld: Henk Visser

Ontmoet Henk: Onze nieuwe collega bij Logis.P!

Logis.P groeit! Naast dat wij altijd op zoek zijn naar nieuw talent, hebben wij afgelopen herfst al een aanwinst gevonden in Henk. Hij is bij Logis.P aan het werk als Account Executive. Wellicht heeft u hem al een keer ontmoet of gaat dit nog gebeuren, maar voor nu stelt hij zich hier aan u voor.

 

Mijn naam is Henk Visser en ik mag als Account Executive de contactpersoon zijn voor diverse ziekenhuizen in Nederland. Ik bespreek daarbij graag de verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van Patient & Customer Flow Management. Een dynamische adviseursrol, waarbij ik uiteindelijk een steentje bij mag dragen aan een positieve bezoekerservaring voor patiënten.

 

Thuis is er ook genoeg dynamiek, als trotse vader van drie kinderen en getrouwd met een drukbezette partner hebben we daar ook de nodige logistieke uitdagingen. Een heel andere manier van Flow Management…😉

 

Naast werk en gezin maak ik ook graag tijd vrij voor sportieve hobby’s als hardlopen en basketbal. Ik geniet erg van buiten-zijn, zeker tijdens onze kampeervakanties in het mooie Italië. In het weekend maak ik samen met mijn beste vriend een luchtig radioprogramma voor de lokale omroep, bomvol muziek en humor.

 

Het leukste aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact. Uiteindelijk draait het daar allemaal om bij Logis.P, het creëren van een persoonlijke ervaring.

 

Wilt u meer weten over mij of een keer kennismaken? Neem dan gerust contact op.

Meer nieuws
Categorie

 Meer weten?

Wilt u meer weten over de werking van onze oplossingen en wat de functionaliteiten voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en één van onze professionals neemt contact met u op.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Team Logis.P