Logis.P-er in beeld: Ina en Gonny

Even voorstellen: Ina en Gonny. Samen vormen zij het team Management & Business Support. Hoogste tijd om even nader kennis te maken.

Ons Gouden duo. Nu hoor ik jullie denken…. Gouden Duo. Ja we hebben het hier dan over Ina van der Weide en Gonny Stegeman. En waarom het Gouden Duo? Onderstaande foto zegt genoeg natuurlijk… Deze foto is zeker 15 jaar oud. Ina en Gonny werkten toen ook al samen (bijna 12 jaar!), weliswaar voor een andere werkgever. Maar kijk, ook daar waren ze het Gouden Duo!

Na 10 jaar nu eindelijk weer samen bij Logis.P, waar zij samen het team Management & Business Support vormen. Hun werkzaamheden? In een notedop: samen coördineren, zorgen en ontzorgen ze iedereen bij Logis.P. Door de overname van Promed is de komst van Gonny meer dan welkom en zetten beide dames de schouders er onder om alles op rolletjes te laten lopen.

 

Ina is een duizendpoot en is altijd met van alles en iedereen bezig. Net als privé, ze woont in Eesveen, waar ze zich graag vermaakt met haar 2 kleinkinderen van dochter Laura, en binnenkort zelfs van drie. Ina gaat als het even kan graag naar Barcelona, waar haar dochter Tessa woont. Net als met haar partner of vrienden even een weekendje weg en nieuwe steden ontdekken. Het liefst in de zon! Ze gaat graag wandelen of fietsen en leest graag een boek. Daarnaast heeft Ina sinds kort nog een nieuwe activiteit ontdekt: Padel! Dit hebben we nu al een aantal keer met diverse collega’s gedaan en dit was een groot succes. En of het nog niet genoeg is, ze gaat ook meedoen aan de 4 mijl in Zwolle in juni net als meerdere collega’s.

 

Ook naast haar werk heeft Gonny een druk privéleven. Ze stapt graag op de fiets of mountainbike of trekt de wandelschoenen aan om er samen met haar vriend op uit te gaan. Haar museumjaarkaart zorgt ervoor dat ook een museumbezoek regelmatig op het to-do lijstje staat. Genieten van lekker eten en drinken  kan natuurlijk goed worden gecombineerd met al het bovenstaande! Als vrijwilliger binnen korfbalclub DOS’46 Nijeveen, waar haar dochters Simone en Marens spelen, zorgt ze voor het op orde houden van de kleding binnen de club.

 

Je zou het niet verwachten bij een ICT-bedrijf, maar Ina en Gonny hebben allebei stiekem geen verstand van computers en systemen. Ina werkt al ruim 6 jaar bij Logis.P, dus het nodige begrijpt ze zeker wel! En ook Gonny merk je het tot op heden niet aan.

 

Het is mooi om te zien dat Ina en Gonny na al die jaren nog steeds zo goed met elkaar kunnen samenwerken. Hun jarenlange ervaring en goede samenwerking zorgen voor een soepel verloop van de dagelijkse werkzaamheden op het bedrijfsbureau van Logis.P.

Meer nieuws
Categorie

 Meer weten?

Wilt u meer weten over de werking van onze oplossingen en wat de functionaliteiten voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en één van onze professionals neemt contact met u op.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Team Logis.P