Webinar: Balans tussen gastvrij en veilig

Het coronavirus beheerst inmiddels al ruim een jaar onze maatschappij. De zorg wordt daarbij weer zwaar op de proef gesteld. Maar hoe waarborg je als ziekenhuis een veilige ontvangst voor patiënten en bezoekers, waarbij ook nog oog blijft bestaan voor gastvrijheid?

Webinar terugkijken?
klik hier om de opname te bekijken

 

Oplossingen voor een veilig en gastvrij welkom

Het coronavirus beheerst inmiddels al ruim een jaar onze maatschappij. De zorg wordt daarbij weer zwaar op de proef gesteld. Ondanks het afschalen van reguliere zorg vanwege corona patiënten, is er zorginstellingen veel aan gelegen om de zorg voor niet-corona patiënten ook doorgang te laten vinden. Maar hoe waarborg je als ziekenhuis een veilige ontvangst voor patiënten en bezoekers, waarbij ook nog oog blijft bestaan voor gastvrijheid?

 

Onderwerpen die tijdens het webinar aan bod komen zijn:

  • Hoe ziet de visitors journey er vanuit bezoekers-/patiëntperspectief uit?
  • Hoe kunnen door intelligente sturing van de wachtrij volle wachtkamers worden voorkomen?
  • Welke oplossingen zijn er om piekdrukte bij vrije inloop (zoals bijvoorbeeld Bloedafname) te voorkomen?
  • Wat zijn ontwikkelingen op gebied van digitaal aanmelden met behulp van de eigen smartphone?

Het webinar is interessant voor zowel verantwoordelijken op het gebied van patiënt logistieke processen en facilitaire services, alsook voor applicatiebeheerders van het Ziekenhuis Informatie- of Patient Flow Management Systeem. Uiteraard voor ziekenhuizen of GGZ instellingen die al gebruik maken van de oplossingen van Logis.P, en zeker ook voor instellingen die hier (nog) geen gebruik van maken. De intelligente wachtrij sturing kan namelijk eenvoudig worden toegepast als u nog geen gebruik maakt van de Logis.P toepassingen.

U kunt de opname van dit webinar – alleen of samen met collega’s – eenvoudig en comfortabel volgen vanachter uw eigen bureau via PC, laptop of tablet op het moment dat het u uitkomt.

Na het aanklikken van de link: ‘webinar terugkijken‘ bent u in de gelegenheid het webinar te bekijken.

Meer nieuws
Categorie

 Meer weten?

Wilt u meer weten over de werking van onze oplossingen en wat de functionaliteiten voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en één van onze professionals neemt contact met u op.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Team Logis.P