Webinar: De integrale digitale patiëntreis

Efficiënter werken op de polikliniek m.b.v. de Alviscan zelfmeetkiosk en een digitale patiëntreis via smartphone? Ontdek de mogelijkheden die Alphatron Medical en Logis.P | Selfservice & Hospitality bieden tijdens de webinars op 16- en 25 januari 2023


Direct inschrijven: Klik hier

 

De integrale digitale patiëntreis 

 

Wil je in 30 minuten worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen m.b.t. het aanmeldproces via smartphone in een ziekenhuis, de Alviscan zelfmeetkiosk en hoe deze samenkomen in een efficiënte en gastvrije patiëntreis? Volg dan het webinar ‘De integrale digitale patiëntreis’, dat wij samen met Logis.P organiseren.

Onze oplossingen vormen niet alleen een krachtige tandem, maar zijn ook individueel sterke instrumenten met aanzienlijke voordelen voor een ziekenhuis.

 

Tijdens het webinar maakt u onder andere kennis met:

 

  • Ontwikkelingen in de transitie naar digitaal aanmelden via smartphone
  • De toegevoegde waarde van de Alviscan zelfmeetkiosk; patiënten zelf vitale waarden aten meten waardoor zorgverleners worden ontlast
  • Integratie met ZIS/EPD systemen voor automatische koppelingen met de bronsystemen.

 

Het webinar is interessant voor teamleiders, stafadviseurs en innovatie- en informatiemanagers binnen zorginstellingen. 

U kunt het webinar -alleen of samen met collega’s- eenvoudig en comfortabel volgen vanachter uw eigen bureau via PC, laptop of tablet.

 

Klik hier om direct in te schrijven voor het webinar.

Meer nieuws
Categorie

 Meer weten?

Wilt u meer weten over de werking van onze oplossingen en wat de functionaliteiten voor uw organisatie kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en één van onze professionals neemt contact met u op.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Team Logis.P