Mensen maken het verschil: dit is het team van Logis.P

In de technische wereld is Logis.P een mooi voorbeeld van hoe een hecht team en een platte organisatiestructuur leiden tot groot succes. Ontmoet ons team!

In de technische wereld is Logis.P een mooi voorbeeld van hoe een hecht team en een platte organisatiestructuur leiden tot groot succes. De mens staat zowel in onze organisatie als in onze producten centraal. Zij maken namelijk het verschil. We vertellen je daarom meer over de gezichten achter Logis.P.

 

Het hart van Logis.P

Het hart van Logis.P wordt gevormd door een divers team van professionals. Van een toegewijd DevOps-team met hooggekwalificeerde ontwikkelaars, doortastende consultants en kundige monteurs tot aan klantgerichte officemanagers en gepassioneerde accountmanagers, iedereen draagt bij aan het succes van Logis.P. Wat Logis.P echt onderscheidt, is de holacratische bedrijfsstructuur die Remco heeft ingevoerd. Het begrip zal niet iedereen bekend in de oren klinken, maar de betekenis ervan spreekt wel tot de verbeelding. Als voormalig financieel expert heeft Remco weinig kaas gegeten van ICT en softwareontwikkeling, maar hij begrijpt als geen ander het belang van het geven van verantwoordelijkheid aan de experts binnen het bedrijf. Dat zorgt ervoor dat mensen groeien en floreren en daardoor groeit ook Logis.P.

 

Professioneel, maar met veel lol

Bij Logis.P draait het om openheid, samenwerken en vertrouwen. We vertrouwen op elkaars expertise, maar we kunnen ook in openheid feedback geven. Dit zien we als een middel om te groeien en ons werk te verbeteren. En we gebruiken soms ook een beetje sarcasme en humor om ideeën te delen en de band tussen collega’s te versterken. Zo houden we het leuk!

 

And the beat goes on

We zijn een ICT club, maar de mens staat centraal. Waar we het uiteindelijk voor doen, is de mens. ICT is het hulpmiddel. Om de patiëntreis te kunnen verbeteren moeten we weten wat de behoeften van patiënten zijn. Eigenlijk zijn we dus heel mensgericht, en dat zie je terug in de hele organisatie. We implementeren niet alleen technische oplossingen, maar we bouwen ook aan waardevolle relaties. Uiteindelijk hebben we elkaar nodig.

 

Om de oplevering van een succesvol project niet ongemerkt voorbij te laten gaan, werden alle projectleden -inclusief het Logis.P team – uitgenodigd voor een afsluitende borrel. Als passend en ‘Zwols’ aandenken hadden wij voor het ziekenhuis een schilderij van het Herman Brood Museum meegenomen dat bij ons aan de overkant zit. Op het schilderij stond de tekst: And the beat goes on…. Toepasselijk omdat ook de patiënten in een blijvend ritme in het ziekenhuis blijven komen. Dit geschenk bleek (toevallig) meer dan een schot in de roos, want de opdrachtgever – die vlak voor zijn pensioen stond – speelt in een muziekband met exact die naam… “And the beat goes on”. Uiteindelijk draait het om relatie en verbinding.

 

Een gezonde organisatie

Binnen Logis.P gaat de beat ook verder en om dat ritme vast te houden, besteden we veel aandacht aan de gezondheid van medewerkers. Een goede werk-privébalans vinden we heel belangrijk. Om sportief te blijven, gaan we bijvoorbeeld met elkaar padellen en we hebben al 2 jaar op rij meegedaan met de “Zwolse Marathon” (halve marathon en 4-mijl). Daarnaast hebben we regelmatig leuke uitjes met elkaar. Zo zijn we (met partners) voor ons 10-jarige bestaan een weekend naar Heidelberg geweest, waar we gezamenlijk verschillende activiteiten hebben gedaan en uiteraard werd de innerlijke mens niet vergeten! Het 12,5 jarig jubileum hebben we gevierd op een heus landgoed in Appingedam. De heren werden als verrassing in kostuum gehesen voor het feestelijk diner. Al deze dingen zorgen ervoor dat we een hecht team zijn en dat we onze producten met hoge kwaliteit blijven leveren. We weten elkaar te vinden en onze klanten weten ons te vinden.  

 

Kortom, Logis.P bewijst dat het succes van een bedrijf niet alleen wordt bepaald door de kwaliteit van het product, in dit geval de software, maar vooral door de mensen die er werken. Zij zorgen ervoor dat de digitale patiëntreis steeds beter wordt. En ze staan graag voor jou klaar! Neem kontaktieren met ze op en ze vertellen je alles over hoe je de patiëntreis binnen jouw organisatie kunt verbeteren.

Mehr Nachrichten
Categorie

Sie möchten mehr erfahren?

Möchten Sie herausfinden, was unsere Lösungen für Ihr Unternehmen leisten können? Hinterlassen Sie Ihre Daten und unser Fachpersonal nimmt Kontakt mit Ihnen auf.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Team Logis.P