Unsere Lösungen

Wij optimaliseren de patiëntreis van A tot Z!

De (digitale) patiëntreis bestaat uit diverse stappen. Met de modulaire oplossingen van Logis.P zorgt u voor een optimale patiëntreis; zowel voor bezoek aan het ziekenhuis, als voor online- en telefonische afspraken. De patiënt wordt voor- en tijdens het bezoek duidelijk geïnformeerd, ook als er wijzigingen of vertragingen optreden. Doordat ook het administratieve proces met slimme technologie wordt ondersteund bent u verzekerd van hogere efficiëntie en sluitende registratie:  

Alle functionaliteiten zijn gebundeld in Logis.P Universe, een modern en zeer flexibel software platform. Het ondersteunt alle stappen in de ‘patient journey’ en biedt voor iedere organisatie een passende oplossing.

Optimized Patient Journey

Übersicht unserer Lösungen

Terminvereinbarung

Intelligente Integrationen und optimale Vorbereitung

De patient journey begint met het maken van de Terminvereinbarung.. Dit kan op vele manieren en via verschillende systemen. Als de patiënt vooraf al weet waar hij of zij naar toe moet en welke voorbereiding nodig is, stijgt de tevredenheid. De integratie met bronsystemen en gebruik van Smart Visit of afspraakherinneringen via sms, e-mail of BeterDichtbij waarborgen een goed geïnformeerde patiënt en verlagen het aantal no-shows.

Ankunft

Informationen für unterwegs und intelligentes Aufrufsystem

Een vaak vergeten onderdeel van de patient journey is de fysieke reis per fiets, auto of OV naar de locatie toe, die Ankunft. Hoe beter de informatie over de reis en/of het parkeren ter plaatse, hoe minder stressvol het bezoek begint. Door een intelligent sms- oproepsysteem kan de toestroom van bezoekers voor aankomst worden beheerst. Via triagevragen in Smart Visit of op de aanmeldzuil kan desgewenst worden nagegaan of patiënten of bezoekers mogelijk een risico vormen (bijvoorbeeld MRSA).

Empfang

Effizient registrieren und gezielt anmelden

Door de heldere informatie vooraf weet de patiënt waar hij of zij zich moet wo sie sich registrieren lassen und/oder anmelden müssen. en/of aanmelden. Dat kan via een centraal digitaal servicepunt (aanmeldzuil), mobile device of via een servicebalie als ondersteuning door een medewerker is gewenst. In alle gevallen kunnen gegevens worden gecontroleerd en waar nodig worden aangevuld en uitgewisseld met de bronsystemen. Vervolgens krijgt de patiënt via een dagticket of mobile device alle benodigde informatie om de juiste route door het ziekenhuis te vervolgen.

Warten

Gute Informationsbereitstellung erleichtert das Warten

Wenn die Patient*innen oder Besucher*innen im Wartezimmer ankommen meldt de patiënt zich ook decentraal aan via een zuil of -tablet. Hij/zij krijgt bevestiging of hij/zij zich op de juiste plek bevindt en de contactpersoon wordt geïnformeerd dat de patiënt is gearriveerd. Mogelijk ongeduld of zenuwen van het wachten worden ingedamd door informatie over de verwachte wachttijd via narrowcasting schermen te tonen. Met de overname van Promed Audiovisueel levert Logis,P ook een totaaloplossing voor narrowcasting hardware en software. Wanneer een patiënt aan de beurt is, kan de behandelaar de patiënt ofwel zelf ophalen uit de wachtruimte, ofwel eenvoudig oproepen via de narrowcasting- of informatieschermen.

Folgetermine

Mehrfachtermine und Wartezeit minimieren

Is de afspraak voorbij, dan gaat de patiënt doorgaans naar huis en kan intern de benodigde management informatie worden verzameld. Ook komt het met regelmaat voor dat er mehrere Termine an einem Tag, werden zu anderen Fachärzten*-ärztinnen überwiesen oder müssen sich einer diagnostischen Untersuchung (wie beispielsweise Blutabnahme oder Radiologie) unterziehen. Dank einem intelligenten Algorithmus kann im System die Reihenfolge der Termine so festgelegt werden, dass dabei Wartezeiten minimal gehalten werden.

Sie möchten mehr erfahren?

Möchten Sie herausfinden, was unsere Lösungen für Ihr Unternehmen leisten können? Hinterlassen Sie Ihre Daten und unser Fachpersonal nimmt Kontakt mit Ihnen auf.

Gelukt!
We hebben uw bericht ontvangen.

Bedankt voor uw interesse in Logis.P. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Team Logis.P